CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 15, 2009

Besday...apa nok d beli..??..

marek aku g window shopping di beberapa shopping kompleks d kuching tok. eksyen aku madah carik baju sukan pakei main futsal ujung minggu tok tp sebenarnya aku nok carik hadiah yg spesel ngan mem aku cos sik lamak gik birthday nya.

puas dah aku carik tp sik juak sure apa nok d beli cos hampir semua yg ingin ku beli dah d beli pakei hantaran aku kawen ria. bingung juak cos aku coba nok carik yg spesel dikit maklumlah tok first besday nya as my wife.

so, wahai rakan2 bloggers..tolonglah berik idea and mun dpt kat ney aku boleh dpt barang ya di kuching tok..mun tpt lain iboh jak..heeee....

11 comments:

Khairul Antasha said...

wah..mem ktk suka apa?hobi nya apa?hehehe..beli brg yg ada kaitan ngan hobinya..mesti nya suka..

Si Penconteng said...

1. Polah kek befday k nya.
2. Beriknya barang yang nya paling inginkan macam iPod, barang kemas, fon, etc. (pi tok nang ada mahal kit lah)
3. Polah-polah sik lupak besday nya, pasya on her befday tek, polah sigek surprise party. Parti nok simple-simple pun okey.
4. Dinner sama-sama.
5. Video montage kitak duak.
6. Jam.
7. Mbak pegi spa.
8. Apa-apa yang romantik lah!

Hepi befday in advance ngan mem kitak :)

™سريسوفي said...

Salam kelebar..

hepi advance bday buat mem kitak ya.

apakata kitak mbak nya g cuti jak. Honeymoon kali kedua bah.

Orang puan tok biasanya sik milih apa nak diberik, orang yang berik ya lebih bermakna bagi sidak. hehe

erolnukman said...

apa yg di minat nya?
mun aku pun bukan nya pandey glak nak bbeli dak hadiah tok.
beli lah apa yg diminat nya..

WhiteTulip said...

polah kad hasil tangan dirik pun..
tulis ayat2 romantik lam ya madah how kitak appreciate nya as wife kitak...

>.<

Felicia F. Ramzi said...

hmm...
*kamek imejin lok apa yang kamek mungkin maok..

1. Ring (cincin Cinta)
2. Bali trip
3. Lukis potret..
4. baju tido yang 'noty'..(ahaks)
5. a persian cat (mun nya suka pusak)
6. a pendant with your initial and your wife's, sak nya dpt pakey..
7. gelang white gold

kelak mikir gik.heheh

Ivy Metaga said...

ppuan paling suka surprise...mcm di padah si penconteng ya...polah lupak2..tapi lak ktk surprise nya..just two of you..pasti terharu mem ktk lak..mek pernah di surprise cam ya ....mmg ya lah bday paling d ingat kmk koh smpi nek tok,
ada kek,
hadiah yg simple pun tak apa, flower,
and nice dinner yg simple....
simple tapi mmg romantik hehehe..rasa mau nanges pun ada..terharu bah..hihi
hppy bday in advance to your mem..

Kelebar Malam said...

Khairul Antasha,
hobi nya jait baju, landscaping, ngias rumah, masak ande window shopping...

Si Penconteng,
veli gud idea...i laikk...especially bab eksyen-eksyen lupak...ipod dh ada (hantaran kawen marek)...

srisufi,
honeymoon cuti gawai tok lak g yogjakarta..emmm...spa..!!!bagus juak

erolnukman,
nang juak susah milih hadiah tok..neway nasib bait lah ktk org nang perihatin ngan member blogging, tok lah yg mengembirakan kamek cos geng2 semua sentiasa mengambil berat dgn kawan2..priceless gift of all..

white tulip,
another good suggestion..esok nok g kedei stationary meli peralatan yg perlu..

felicia,
semua nya dah ada except nok no.2 and 4..trip Bali tukar ngan Yogja and baju tido noty...emmm..best juak..ujong2 malar lambat turun kerja lak...heeee...

ivy,
kamek percaya semua suggestion ktk org nang best and kamek coba ngatur a surprise parti ngan nya kelak..

kepada semua kawan2 sekalian, terima kasih kerana sudi menyumbang idea ngan kamek. I really appreciate it....thanks..

HeaVen eYe said...

sennag jak, ko beli jak cincin rega dekat seribu, kompon ia ok.

http://ai-pengayu.blogspot.com/

Kelebar Malam said...

Heaven Eye,
boleh juak tp nok milih design cincin ya sigek gik cerita..nok g ranto carpenter street lok, carik cincin yg best-best..

kirana said...

Senang jak. Mbak nya gi 'The Spring' n suruhnya milih white gold diamond ring di Habib Jewel ya.

Gerenti mem ktk suka dan ktk punnn..... gerenti tebeliak bijik mata nok mbayar. Wakakakakaka....