CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 14, 2009

Aku dah ok...

Lamak juak sik molah entri dlm blog tok. Well, aku baruk juak balit berubat dgn nenek aku di berayak dan aku rasa ok. ari dolok aku molah medical check-up di Normah dan keputusannya pun bagus. Sikda lagi penyakit yg ganggu kesihatan aku. Doktor pun heran but aku hanya madah semuanya kuasa Allah.

Well, waktu aku turun kerja pagi tek, semua negur muka aku nampak merah jak and sik pucat gik mcm ria. Syukurlah kpd Allah krn telah memberi kesihatan kpd aku. Nampaknya takat tok jak cos sikda idea. lain kali cerita gik...

8 comments:

Ivy Metaga said...

bagus lah dah sihat..ne lah tau ke mana menghilang nya kelebar hehe, lak jadi misteri nusantara huhu.. gurau jak oooo...

Felicia F. Ramzi said...

aie? sikda idea juak ? hehehe.. apakah minggu tok, minggu kehilangan idea?
apa2 pun, alhamdulillah ktk udah sihat :)

Si Penconteng said...

Alhamdulillah...

erolnukman said...

alhamdulillah...
ehh,,,aku pun ilang idea aih..
hahahaha...

Ms Tikot's said...

Hi Kelebar...wah... baguslah mun ktk dah sihat...

Kelebar Malam said...

ivy,
misteri..??? ndak lah kmk berani... kmk balit kpg bah..kedong lamak dh sik balit..kata urg, sambil nyelam sambil minum...neway, thankz..

felicia,
aok eh, benar kata ktk, nang kmk perasan kebanyakkan blog geng kita bercerita pasal sikda idea...what a great coincidence....makseh atas keperihatinan ktk...

erolnukman,
hilang idea sikpa..asal sik ilang dari jadi blogger...heeee...

ms tikot's,
yes mem...thank you..kmk rasa cukup sihat and happy..

SyFazidawaty said...

gud2!kelebar dah sehat dah..pat la kelebar tok kayo2 balit..hee!

Kelebar Malam said...

syfazidawaty,
ha..ha..nang juak..tgh kayang-kayang blog member kita..thankz..