CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 10, 2009

Gift hunting...








Hari ni sepesel siket cos aku nak sambut mother's day dgn wife. As usual..bila nak beli hadiah..ada masalah cos tak tahu yg cam mana sesuai and so I ask my wife apa yg dia nak. Memang tak surprise pun sebab dua tiga hari sebelum ni dia dh bagi hint yg dia tak nak yg mahal-mahal cos byk dh yg aku dh bagi masa besday dia hari tu..

So ari tok aku mbak lah wife aku g "the Spring". Mula-mula aku bawak lah g kat habib Jewel tp tetiba jak teringat pesan yg dia tak nak yg mahal-mahal...kusssss semengat....nasib baiklah sempat teringat pesanan penaja...kalau tak...ish..ish..ish.."melilau" tgk kad kredit kenak gores..

So...byk juak lah tpt yg aku pergi...nak beli make-up..tak mahu..nak beli minyak wangi..tak berkenan..nak beli hand-bag..dh melambak cam kedai dah..nak beli kasut..takde yg new arrival, so kami pon g kat kedai souvenir...

Sesampai jak kat kedei ya...terus jak wife aku grab patung butterfly dan dia kata..."ling..tengok..cute tak? sesuai sekali utk buat award blog kelebar". Aku pun setuju and terus jer beli as her gift and we lunch kat "boston fish market"...

Emmmm...sekarang dh ada idea nak wat award utk semua rakan2 bloggers yg jd follower kelebar...tungguuuuu....

24 comments:

Su iJamm said...

So, dah dpt idea nak merik award ngan follower lah.. percepatkanlah merik award habib jewel ya.. haha.

Ms Tikot said...

Happy mothers day to your wife :-)

Ivy Metaga said...

wahhhh...soooo...sweetttt!!!..
mok imagine kejap, mmg sweet couple hik hik...

[h]einsen said...

mst award yg bertemakan rama2 dgn belalang kupu2 tok heheheh..

Kelebar Malam said...

su ijamm,
kedak ya lah bunyi ceritanya..gik tgh construct award ya..nok makei meliplapnya gik lom ada....

ms tikot,
thanks..

ivy,
jgn sweet gilak..d agak semut lak...heeeee...

[h]einsen,
lebih kurang kedak ya lah....sabar yerrrr.....

dukunlintah plk said...

yahh rindok ati dapat bini sik demand nok mahal2.. calon isteri mithali.. hihi :P

irbika said...

sweettt butterfly!

Kelebar Malam said...

dukunlintah,
nasib juak ko..mun ndak, nelan air liur jak bayar rah tokey..

irbika,
semestinya cute...macam tuan nya juak bah...kakakakaka...

Ida Athanazir said...

talking about gifts, I always like to buy picture frames as gifts. Kalo dia tengok gambar dia org, ingat jugak kat kita bila tengok frame gamber

Khairul Antasha said...

bro kelebar, engkah gik pic ktk ngan wife ktk..neytauk jumpa kt luar kelak boleh la kmk skodeng,..hehehehe...

Kelebar Malam said...

ida,
a very good idea..maybe next time kmk akan molah speciaql frame pakei ngkah gambar...

khairul antasha,
heeeee....cukuplah dolok...mun byk gilak, takut mek duak kenak serbu mcm kat e-mart lak...heee....sabar jak yerrrr....kelak-kelak gik...

Dee said...

eh..kacak..kelebar tu maknanya kupu2 or rama2 kan..sy ingat kelawar..tya my best fren org marudi..dia yg bagitau..u or s'wak di bhg mana ye?

SRISUFI said...

Ya Rabbi...banyaknya pilihan ya..aduhai sukanya...Mrs Kelebar..bertuahnya badan hehehe.

~Apapun terima kasih ok...

Kelebar Malam said...

dee,
yezza..betul tu dee..saya tinggal d kuching...

srisufi,
heeee...nang juak byk and makin byk makin susahnya nok molah pilihan. nasib bait lah nemu patung kelebar..alu suk nya nanggar cos ada kaitan dgn blog..katanya..
by the way..ktk and mrs kelebar nang dh saling kenal cos nya follower blog ktk and u follower blognya...which one?...biarlah rahsia...heeee.....

atty's said...

happy mother day to ur wife..thanks dtg blog kty..ye..lain kali singgah lagi ye..

kty dah add link u..

Kelebar Malam said...

atty's,
ish..ish..ish..cepat nyer reply..neway, thanks for visiting my blog..
len kali kita visit lagi..

SuFy said...

waaaaaaaa..nak semua yang di atas!!hehehe..anyway, smg kamoo hepi slalu k..muahahaha^_^

Kelebar Malam said...

sufy,
thanz sufy..welcome to my blog.. emmm..nanti saya tapau semua nyerrr..k... heeeeee.....

RDZ said...

Thanks for dropping by the blog Kelebar Malam. Nice blog u have here..

Do check out some t-shirts at makeclothing.blogspot.com

Have a nice day.

NoRT said...

salam persahabatan... nice blog nih

Si Penconteng said...

Aok ehhh. Kiut li jak rama-rama ya! Selamat hari ibu untuk mem kitak :)

Kelebar Malam said...

RDZ,
you're welcome..ok..no problemo..

NoRT,
makseh..jumpa lagi..

si penconteng,
selamat hari ibu juak kepada semua ibu di dunia tok..mesti lah kiut..cam si penerima nya lah...

Felicia F. Ramzi said...

maok diat wife ktk puhleaseee.. best ktk dpt di mbak jalan2 ke shopping mall..mun gerek kamek tek, udah dpt apa dimaok rah kedey, alu balit..hahaha..adeh hey..

Kelebar Malam said...

felicia,
sure...tungguuuuu.... sik semua urg laki tahan jalan-jalan sambil shopping lebih2 gik mun nok berpilih-pilih dan membandingkan rega...syukurlah hobi kmk nang suka window shopping....heeee.....