CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 26, 2009

handpon aku ilang...

Boring nar ari tok. Molah keja pun sikda mood. Aku baruk jak meli hp 2 bulan ya tek. handpon bisa jak tp ada 3g, cos aku suka nanggar muka urg yg aku cal. Sik lah tauk juak, tengah aku gago berkemas di opis, tiba-tiba jak aku perasan ada sesuatu missing. Bila di check rupa-rupanya hp aku sikda. Puas aku carik sampei aku pulang ke rumah tp sik juak ada. Bila di call nombor hp aku, sikda bunyi langsung macam kenak off jak.

Bingung nar cos semua nombor member, klien, saudara-mara, bos-bos ada dlm simcard dan hp ya. adoiii..nang fed-up rasa tok. Sapa jak mbik hp aku ya..mun sampei dua tiga ari hp ya sik temu, terpaksalah meli nok baru..nang ngabis duit nar juak..

15 comments:

Ms Tikots said...

Beli jak HP murah. X knk curi

Kelebar Malam said...

wakakakaaa..nya lah ya Ms Tikots..tp sik juak best cos dah biasa makei 3G..

khairul onggon said...

wahai sang kelebar.... hehehehe.. harulah kamu molah backup contact no ya lam pc.. sak senang mun ilang empon bah...

eMBuN_mALaM said...

tedah lok... fhm kmk mcm ne asa hp ilang specially bila nya ada 3g... mesti rindu nk nangga muka gerek kita nk... beli jk baru... xrugi bah walaupun mahal...

erolnukman said...

eh,lebih kurang sama kes aku minggu tok tek..hp aku rusak d tikam oleh anak aku.tpaksa juak ngeluar duit k repair.dah siap repair smua no contact dlm ya ilang..haruuuu....

qistina said...

Ooo tedah..careless whisper na juak kitak tok..sikpa ada hikmah ya kali..jgn sedih2 k?..

Kelebar Malam said...

khairul,
ya lah ko. pa leh buat..dh nasib.

eMBuN,
huwaaaa..sedih rasa..rasa ati nok meli baru tp xtauk nok ney yg bagus, byk gilak pilihan. pas tok nok g wisma lok..carik-carik lok..
mcm tauk-tauk jak kitak..jgn2 nya kedak kmk juak ..heee..

erolnukman,
ya rabi..ganas juak anak kau ya..ya nyuroh aku takut nok macam ya..sabar jak lah..

qistina,
times can never mend
the careless whisper
of my life.....dadadadadaaaaa
pa leh buat, cobaan..

Tq to all krn concern ttg kmk..suk rasa ada member cam ktk urg..

mymz said...

oo....tedah...simpati juak rasa..sekpa lah kedong gik ujung bulan tok...

Kelebar Malam said...

mymz,
nang ada..sikpa lah..menar kata kau..nasib baitlah aku lom gik terimak..esok lusak kali kuar gaji..leh lah g carik hp..
neway, thanks for ur concern

Si Penconteng said...

Masa meli enpon ya, beli nok buy one free one. Mun sigek ya ilang, ada gik spare. Bijak sik? (esen-esen kitak enjawab 'Bijaaakkk')

Kelebar Malam said...

zatil,
huwaaaa...nang ada.."bijaaaaaak"..
pdh dgm kmk kat ney ada jual hp buy one free one.. lom meli hp..gik minjam hp kakak..heee..N70 best juak..

Khairul Antasha said...

tedah ktk ilang henpon..sikpa bah..beli henpon murah2 jak..mun ilang sik juak merana hati;;

-SRISUFI- said...

tedah nangga kelebar ilang h/p.Ya rupa juak si pencuri ya sik bertamadun juak curi brg org eh..


sabar jaklah...ujian ya bah

Kelebar Malam said...

khairul antasha,
thankz for ur concern. lak lah carik hp murah yg ada 3G, kamera 3 megapixel and ada....heeeee...

srisufi,
pa mleh buat, cobaan..

Kelebar Malam said...

khairul antasha,
thankz for ur concern. lak lah carik hp murah yg ada 3G, kamera 3 megapixel and ada....heeeee...

srisufi,
pa mleh buat, cobaan..