CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

sikit-sikit molah laporan polis..

Aku heran juak nanggar manusia kinek tok. Aku tok bukanlah urg yg bterlalu stick dgn sigek parti politik cos aku suka menilai nok ney yg patut diikot dan sik patut diikot.

Kinek tok, bila sik suka dgn apa-apa jak nok dipolah urg, lalu lah pergi molah report polis. Byk contoh boleh aku berik ctok.
1. sik setuju subjek sains dan matematik diajar dlm bahasa inggeris, molah reprt polis
2. sik setuju dgn tindakan si kapal sing nok nyaman raja, molah reprt polis
3. dak DAP sik suka nanggar dak umno belarak (di pulau pinang) molah protes isu kapal sing tek, molah laporan polis

last-last kelak, terkentut tepi jeraaya pun nok dilapor dgn polis..paloi benaar-benar..mcm sikda kerja lain yg lebih berfaedah. Ya aku madah, salah urg nampak tp kerja bodo nok dipolah dirik pun sik sedar..belukuk ndak abis-abis..

3 comments:

khairul onggon said...

aiyi... sak polis ada keja hehehehe... ilek2 bro.. angol ku tok..

Kelebar Malam said...

aok lah..mok ku molah laporan polis juak..servis gerei kat rumah aku ya slow gilak..heeeee..

Anonymous said...

haha..lawak lah rakyat Malaysia ni