CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 4, 2009

Sumber penipuan ikan duyung pasir pandak..


Mula2 aku nak ucapkan byk2 tq kpd BP@pengerindu.com d atas maklumat yg diberi dlm commentnya ttg duyung pasir pandak. So, aku pun surf ke laman web nok d pdh nya dan jumpa segala yg perlu aku tahu ttg penipuan ikan duyung ya. So, aku hrp suma member2 dpt jengok website tok utk melihat sendiri sumber penipuan oleh urg yg xbrtanggungjawab ya.. percoma jak dak adik kakak aku d opis tok cayak dgn cerita palsu ya...heeeeee....cerik rasa tak orang, suka gilak cayak dgn cerita nok kedak tok....sila lawati laman web yg tertera d bawah...happy surfing....yo....

http://www.thefeejeemermaid.com/gallery1.htm

13 comments:

bunga said...

kamek nang sik cayak lalu ngan benda yaa.. duyong nok penah mek nangga nok dalam cta duyong ya jakk..hahaha.

Bp @ pengerindu.com said...

SAMA SAMA. hihihihi

Salam kenal:
Iklhas
Mr.J @ pengeRindu.com

Kelebar Malam said...

bunga,
betul2...jgn melulu molah keputusan...check lok kebenarannya...k...sempoiiii....

BP @ pengerindu,
u're most welcome bro....salam persahabatan...

Felicia F. Ramzi said...

ada mek diat video ya. sungguh lah sik dpt dicayak. firstly, sebab org nak amik video ya sikda teruja langsung..boleh jak amik gmbr sekeliling lok..alu fokus sia..oh so lah penipu..mun org yang bok nemu sesuatu, mesti sikkan lekat amik video ya penuh konsentrasi..wek, lame.

Titil said...

Kamek pes nengar cita tok sik cayah terus. Bab kamek penah nangga cerita yang sama dalam Ripley's Believe It Or Not. Gimik jak ya o. K publisiti.

Kelebar Malam said...

felicia n titil,
u're both right sis...jgn mudah terpedaya dgn tipu helah..mek ada byk gik proof kisah2 ttg keajaiban dunia mistik yg selalu dpdh urg tp suma nya tipu...

Rudy said...

erkk nerina nama duyung dipolah juan ya..tringat ku plakon nok sama nama ya..

Kelebar Malam said...

rudy,
hehehe...sik berani nok nyebut namanya, ada kenak saman lak tp lebih kurang jak rupanya duak...heee...tut tut tut narina...

Melor said...

Ada kmk nangga laman web ya tek, nang terer org ya molah patung duyung, mcm real ajak. gelik juak nangga...

Faizal n Fashitah said...

Sapa2 boleh ngecek crita hal duyong tok dalam entry ku di http://terbiut.blogspot.com/2009/08/jawapan-sebenar.html ..di sia lak anda nilailah dirikpun... :|

Ivy Metaga said...

mmg sah kan duyung ya sik betul...

Kelebar Malam said...

melor,
urg nya nang lihai molah benda2 kedak tok...

faizal n fashitah,
selamat dtg ke blog kmk...thankz for the info..mek dh ke sia...

ivy,
hanya kita jak sik betul mun gik cayak kan hoax ya....heeeeee....

erolnukman said...

yahh..maknanya ikan duyung nang wujud oo..tp penipuan nya bukan kat pasir pandak.nang dah agak dah..