CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 9, 2008

penin palak part 2

..terkejut beruk bila cashier mdh rm267/40. Duit dlm wallet enggaklh rm200. Nasib baitlah kad kedit gik dpt dipakei..mun sik, burn jak muka. Smpei jk d rmh lalu ku story dgn cdak lain..bukannya nok kesian.. semua nya tetak..pas ya baru lh sedar. Semua cmplain rega brg semua dh nait. Mlm ya kmk org semua brkenang dn cdk lain nok brgaji kecik n ank byk gik skool. Cmney jak lh cdaknya survive.. Mun ktk org d luar ya ada story yg serupa..leh join sama. Ney tauk..kita dpt nulong-senulong atasi masalah tok..salam.....

2 comments:

pendekar said...

..apa boleh buat pok..kita tok timun, cdaknya durian. Giney2 kita bisin pun cdaknya sik dgr pok. mun mok, ikut mcm cdak blah nun. lwn bnar2 pok.. mun sik berani, iboh byk ckap pok. tp aku nyokong apa di padah kau, kita tok makin merinsak tp cdak not di kayangan ya makin nyaman. ney nya tauk ksusahan kita, prnah ndak kh cdaknya prgi k pasar berbeli syur mun sik d spon leh org....???!!!

AjeRi said...

Hahaha, sama crita kita pok. I beli minyak kancil i dolok kat Petronas sebelah Choice Supermall ya, fulltank dekat nak rm70.Dolok kancil fulltank ngak rm41 jak.Terkejut i nangga, sengan rm 70 lebih ya jak i ngisik,ya pun sik full benar kali. Nyumpah mengare ngare jak.Sikpat ngelayo sebarang agik tok, dah lah i njaga site di pendam nun, tipa hari ulang alit. Berapi laaaa minyak kereta ya kelak.

Ada lubang bisnes sik? Mun ada email ngan i di ajeri_80@yahoo.com.my